cricket

Live Herringin residenssivieras mediataiteilija Matti Niinimäki työskentelee Jyväskylässä elokuun loppuun Live Herring ’14 -näyttelyyn esille tulevan teossarjan parissa. Matti kertoo työskentelystään ja syntyvästä teossarjasta taiteilijatapaamisessa ti 27.8. klo 17–19 Galleria Ratamossa (Veturitallinkatu 6, Jyväskylä). Live Herring ’14 järjestetään Galleria Ratamossa ensi vuoden alussa.

Matilla on pitkä historia kokeellisen mediataiteen parissa ja hän on erikoistunut elektroniikkaa ja ohjelmointia yhdistävien arduino-pohjaisten teosten tekemiseen. Viime vuosina Niinimäki on työskennellyt yhteistyössä useiden muiden mediataiteilijoiden sekä museoiden kanssa.

Taiteilijatapaaminen on samalla myös Live Herringin toimijatapaaminen, joten jos haluat tavata Live Herring -jengiä ja kuulla, mitä työryhmällä on mielessään tai jos toiminta työryhmässä mediataiteen parissa kiinnostaa, tule paikalle! Kerromme tapaamisessa myös tarkemmin Live Herring ’14 -näyttelystä. Siihen liittyvät yhteistyöideat ja -ajatukset ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Jos haluat esitellä toimintaasi tilaisuudessa tai kaipaat esim. apua tai verkostoja ja haluat esitellä ideasi, ota etukäteen yhteyttä info(a)liveherring.org /puh. 0295330832. Esittelyjä/kuulumisia mahtuu iltaan muiltakin toimijoilta tai tekijöiltä, mutta aikaa on valitettavasti rajoitetusti. Kutsu on avoin kaikille elokuva- ja mediakulttuurin kentällä toimiville tai elokuva- ja mediakulttuurin kenttään liittyville ideoille ja projekteille.

Lämpimästi tervetuloa!

Matin residenssikuulumisia voi seurata Live Herringin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/liveherringart  ja Twitterissä: https://twitter.com/Live_Herring

Live Herring /Taiteen edistämiskeskus, Keski-Suomi toteuttaa Matti Niinimäen residenssin yhteistyössä Jyväskylän taidemuseon kanssa.

 

Kysy lisää:

Soile
Live Herring -työryhmä
Elokuva- ja mediakulttuurin läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus / Keski-Suomen toimipiste
puh. 0295 330 832
info(a)liveherring.org