Espoossa toimiva Käsityökoulu Robotti toteuttaa 24.11. ja 25.11. Jyväskylässä kaksi opettajille ja taidekasvattajille suunnattua tiede- ja taidekasvatusta yhdistävää elektronisen askartelun mediakasvatustyöpajaa.

Työpajat perustuvat oppimateriaaliin, jonka Käsityökoulu Robotti tuottaa perustuen työpajoissaan toteuttamiin elektronisen askartelun malleihin (esim. led-kortit, tärinämoottoroitu piirtorobotti, sähköä johtava muovailuvaha).

Työpajamallien pääkohderyhmä on varhaiskasvatus- ja alkuopetusikäiset. Toteutettavat työpajat onkin suunnattu näiden erityisesti näiden ikäluokkien kanssa työskenteleville eri alojen opettajille sekä media- ja taidekasvattajille. Työpajat kestävät kolme tuntia.

Työpajat järjestetään ma 24.11. klo 14–17 ja ti 25.11 klo 14–17 Jyväskylän käsityökoulun tiloissa osoitteessa Kivääritehtaankatu 8, Jyväskylä (G-rappu).

Ilmoittaudu työpajoihin lähettämällä viesti 17.11. mennessä osoitteeseen soile.ollikainen(a)minedu.fi

Mainitse viestissä kumpaan työpajaan ilmoittaudut.

Molemmat työpajat ovat samansisältöisiä ja kumpaankin mahtuu 9 osallistujaa. Keskisuomalaisille opettajille on paikoista varattu 10, muutoin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajat ovat ilmaisia.

Työpajojen sisällöstä vastaa Käsityökoulu Robotti. Työpajan tuottaa Taiteen edistämiskeskuksen Keski-Suomen toimipiste osana Mediataide kartalle –hanketta.

Lisätietoja Käsityökoulu Robotin toiminnasta: www.kasityokoulurobotti.fi

Tiedustelut:

Soile Ollikainen
Mediataiteen läänintaiteilija
Taiteen edistämiskeskus, Keski-Suomen toimipiste

soile.ollikainen(a)minedu.fi
puh. 0295 330 832