Tule tutustumaan Kajaanin linnaan tuunattujen metallinpaljastinten kanssa.

hmdlpr10

imgp0695

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Ilkka Kuukka ja Anastasia Artemeva

Tervetuloa taiteilija Steve Maherin kanssa Heavy Metal Detector -kaupunkikävelylle Kajaanin linnan alueelle sunnuntaina 30.10. Kävelyt käynnistyvät klo 13 ja klo 15 Kajaanin taidemuseon edestä (Linnankatu 14, Kajaani).

Heavy Metal Detector -kaupunkikävelyillä tutkitaan ympäristöä taiteilijan “tuunaamien” metallinpaljastimien kanssa. Havaitessaan ympäristöstä metalliesineitä tai -elementtejä metallinpaljastimet soittavat tavanomaisen hälytysäänen sijaan kajaanilaisten ja suomalaisten metalliyhtyeiden kappaleita. Tule mukaan tutkimaan, miten ja millaisen metallisen äänimaiseman Kajaani ja Kajaanin linnan alue tarjoaa!

Kaupunkikävelyt ovat maksuttomia, mutta mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia, joten varaa paikkasi ja ilmoittaudu osoitteessa https://goo.gl/forms/cpAgF82UUwK51Ji73, puhelimitse numeroon 050-3053540 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info(a)liveherring.org Tilaisuus kestää n. 1- 1,5 h.

Heavy Metal Detector -projektin tuotannosta on vastannut m-cult ry yhteistyössä Steve Maherin kanssa. Projekti tuotettiin m-cultin yhteisöllisen mediataiteen taiteilijaresidenssissä keväällä 2016. Residenssiohjelma tuotetaan osana Collaborative Arts Partnership Programme -verkostoa ja Helsingin kulttuurikeskuksen Helsingin malli -taidepilotteja.

Heavy Metal Detector on Tour vierailee Kajaanissa osana Live Herring ry:n tuottamaa minikiertueprojektia, jonka toteuttamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus ja valtion audiovisuaalisten taiteiden toimikunta. Projektin alueellisena yhteistyökumppanina Kajaanissa toimii Kajaanin taidemuseo. Live Herring toteuttaa minikiertueen osana Mediataide kartalle -projektia, jota on tukenut Suomen Kulttuurirahasto. Kiertue vierailee ennen Kajaania Lappeenrannassa torstaina 20.10.

Lisätietoja Heavy Metal Detector on Tour -minikiertueesta: www.liveherring.org/heavy-metal-detector-minikiertueelle

Lisätietoja Heavy Metal Detector -projektista:
www.stevemaher.net/Heavy-Metal-Detector
https://maunulassa.wordpress.com/project-tag/heavy-metal-detector

 

Tiedustelut

Soile Ollikainen
projektikoordinaattori,
Live Herring ry
info@liveherring.org
puh. 050-3053540
www.liveherring.org/mediataide-kartalle