Live Herring etsii 10 sekunnin mittaisia flash-animaatioita JumboArt-projektiin esitettäväksi Jyväskylän kävelykadun päässä olevalla Jumboscreenin videomainostaululla (kymmenen sekunnin mainospaikalla) sekä netissä Galleria Henkevässä Silakassa .

10 sekunnin mittaisia flash-teoksia voi tarjota JumboArt-projektia varten Galleria Henkevän Silakan kautta, valitsemalla teosvalikosta genreksi JumboArt. Kaikki projektiin ehdotetut flash-teokset tulevat ja jäävät esiin Galleria Henkevän Silakan 10s-galleriaan, josta jurytetään teoksia esitettäväksi kuukausittain Jyväskylän kävelykadulla sijaitsevalle Jumboscreen -videotaululle.  Jumboscreen-videotaululla esitetyksi valitut flash-teokset ovat esityslistalla noin kuukauden.

Teosten tarjoaminen projektiin on osallistujalle ilmaista ja vastaavasti niiden esittämisestä ei makseta esityskorvauksia. Mikäli tekijä antaa luvan, projektiin ilmoitettuja flash-teoksia voidaan käyttää myös Live Herringin järjestämissä VJ-illoissa osana VJ-toimintaa tai niistä voidaan koota myös kokonaisuuksia muualla esitettäviksi. Tekijän nimi mainitaan aina teosten esittämisen yhteydessä.

Osallistu – tee näin:

Flash-teoksen tekniset speksit:

    • Koko 576 x 256 pix, resoluutio 72 dpi
    • Valmis SWF-filmi
    • Viimeisessä ruudussa pysäytys (action script / stop)

Flash-teoksessa voi olla ääni, mutta JumboArt-mainostaululla ääni ei kuulu. (Galleria Henkevässä Silakassa äänet ovat kuuluvissa.)

Flash-teoksessa ei voi olla vuorovaikutteisuutta, vaan se pitää tehdä lineaarisena automaattisena esityksenä.

Flash-teoksella ei ole sisällöllisiä rajoituksia (hyvän maun rajoissa), mutta toivomme minivisuilta vahvaa visuaalista ilmettä.

Esitettäväksi voi ehdottaa yhtä 10 sekunnin flashia tai esimerkiksi teosta, joka koostuu useammasta erillisestä 10 sekuntia kestävästä osasta. Osat esitetään Jumboscreenin esityslistalla sattumanvaraisesti.

Ilmoita teoksesi mukaan projektiin Galleria Henkevän Silakan teostietokannan kautta osoitteessa www.webgalleria.net
Valitse teoksen lajiksi valikosta 10s/JumboArt.
Ilmoittaaksesi teoksesi mukaan, sinun pitää kirjautua Galleriaan käyttäjäksi. Kirjautuminen on ilmaista.

Teoksia otetaan vastaan 31.12.2011 saakka.

 

Projektin tuottaa Keski-Suomen elokuva- ja mediakulttuurin läänintaiteilija Live Herring yhdessä Jumboscreenin kanssa.