Tervetuloa taiteilija Steve Maherin kanssa Heavy Metal Detector -kaupunkikävelylle Seinäjoelle torstaina 24.11. Kävelyt käynnistyvät klo 16.30 ja klo 18.00 Seinäjoen Kauppatorin torimökiltä (toriaukion kulmalla, Torikatu 11). Huomaa ennakkoilmoittautuminen!

hmdlpr10

imgp0695

 

 

 

 

 

 

Kuvat: Ilkka Kuukka ja Anastasia Artemeva

Heavy Metal Detector -kaupunkikävelyillä tutkitaan ympäristöä taiteilijan “tuunaamien” metallinpaljastimien kanssa. Havaitessaan ympäristöstä metalliesineitä tai -elementtejä metallinpaljastimet soittavat tavanomaisen hälytysäänen sijaan seinäjokelaisten ja suomalaisten metalliyhtyeiden kappaleita. Tule mukaan tutkimaan, miten ja millaisen metallisen äänimaiseman Seinäjoki tarjoaa!

Kaupunkikävelyt ovat maksuttomia, mutta mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia, joten varaa paikkasi ja ilmoittaudu osoitteessa https://goo.gl/forms/igTKau0qyBX4q9S93, puhelimitse numeroon 050-3053540 tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@liveherring.org Tilaisuus kestää n. 1-1,5 h.

Heavy Metal Detector -projektin tuotannosta on vastannut m-cult ry yhteistyössä Steve Maherin kanssa. Projekti tuotettiin m-cultin yhteisöllisen mediataiteen taiteilijaresidenssissä keväällä 2016. Residenssiohjelma tuotetaan osana Collaborative Arts Partnership Programme -verkostoa ja Helsingin kulttuurikeskuksen Helsingin malli -taidepilotteja.

Heavy Metal Detector on Tour vierailee Seinäjoella osana Live Herring ry:n tuottamaa minikiertueprojektia, jonka toteuttamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus. Projektin alueellisena yhteistyökumppanina Seinäjoella toimii Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä ValotON-tapahtuma. Kiertue on vieraillut aiemmin syksyllä Lappeenrannassa 20.10. ja Kajaanissa 30.10. Live Herring toteuttaa minikiertueen osana Mediataide kartalle -projektia, jota on tukenut Suomen Kulttuurirahasto.

Lisätietoja Heavy Metal Detector on Tour -minikiertueesta:
www.liveherring.org/heavy-metal-detector-minikiertueelle

Lisätietoja Heavy Metal Detector -projektista:
www.stevemaher.net/Heavy-Metal-Detector
https://maunulassa.wordpress.com/project-tag/heavy-metal-detector

Lisätietoja ValotOn-tapahtumasta:
www.seinajoki.fi/kulttuurijaliikunta/kulttuuripalvelut/tapahtumatjatoiminta/valoton-tapahtuma.html
www.facebook.com/events/1442960715719901

Tiedustelut
Soile Ollikainen
projektikoordinaattori, Live Herring ry
info(a)liveherring.org
puh. 050-3053540